یکی دیگه از عوامل بسیار مهم در کار کفسابی برای کیفیت کار استفاده از ابزارها و دستگاه ها و مواد می باشد .دستگاه های مجهز و پیشرفته بر کیفیت کار می افزاید و نقش بسیار مهمی دارد و هر چند ماه یک بار بایستی سرویس گردد تا هم کار با کیفیت و هر سرو صدای کمتری داشته باشد تا موجب آزار و اذیت همسایه ها نشود .
دومین مسئله در کار کفسابی استفاده از ابزار خوب است شاید بشود گفت که از خود دستگاه هم مهمتر می باشد (باید توجه داشته باشید که دستگاه با ابزار تفاوت های عمده ای دارند مثلا دستگاه کارش فقط به حرکت درآوردن ابزارها می باشد و همانند فرز یا دستگاه های دیگری کارش چرخاندن است و کار اصلی را ابزاری که با آن وصل میشود استفاده می کنند).
ابزارها و لقمه ها و وسایلی که زیر دستگاه کفسابی وصل می شود خود شامل چندین قسمت می باشد که شامل ابزار ایرانی و ابزار خارجی است.
ابزارهای خارجی نسبأ از کیفیت خوبی برخوردار هستند اما ما ابزارهای تولید داخل خوبی هم داریم ٬ مثلاً ( لاکی امیرخانی که کیفیت بالاتری حتی از ابزار خارجی دارد). بعد از ایرانی و خارجی بودن ابزارها، نکات دیگری که می شود از آن نام برد این است که شما بدانید برای چه ابزاری برای چه سطحی خوب است. مثلاً سنگ، کاشی و موزاییک که در کف خونه منازل یا پارکینگ های هر جای دیگر نصب شده است و هر کدام از آنها ابزار مخصوص خود را دارند.
بعد از اینکه ما ابزارهای مخصوص هر سنگی را شناختیم ( که این خود تجربیات زیادی را می خواهد که سال ها در این کار باشید ) حالا باید بدانیم هر سنگی چند دست ساب نیاز دارد .
مثلاً سنگ گرانیت ۱۲ الی ۱۶ دست میخورد سنگ معمولی هفت الی هشت دست ساب می خورد . موزاییک ۳ الی ۴ نیاز دارد که بستگی به جنس موزاییک نیز دارد . کاشی و سرامیک که ابزار مخصوص خود را دارد که بستگی به جرم کاشی و کثیفی آن دارد . بتن نیز از این قاعده مستثنا نیست و از یک دست تا چندین دست ساب نیاز دارد .
البته تمام مطالبی که در بالا ذکر شد باز هم قطعی نیست و بستگی به کثیفی و تمیزی و چیزهای دیگری بستگی دارد مثلاً شاید سنگی با یک یا دو دست ساب تمیز و براق شود.
در کفسابی ابزارهای مختلفی برای کارهای مختلف داریم که در ذیل به کاربرد این ابزار اشاره شده است:
خوب بعد از اینکه دانستیم ابزارهای کفسابی برای چه کارهایی استفاده می شوند، حالا نوبت به دانستن شماره یا زبری و نرمی ابزار هاست.
برای دانستن نرمی و زبری ابزار آنها را شماره بندی کرده اند. مثلاً ابزارهای زبر از شماره پایین شروع می شوند و هرچقدر شماره ها بالاتر باشد یعنی ابزار های ما نرم تر هستند .
ابزار های زبر که قدرت لایه برداری و تمیز کاری بالایی دارند برای سطوح خیلی کثیف و خیلی زبر استفاده می شوند.
همچنین برای زیر کاری اپوکسی و کفپوش ها که نیاز به چسبیدن دارد و به سطح زبر نیاز دارد خیلی به کار میروند.
ابزارهای نرم برای صیقل دادن پرداختکاری براقی شفافیت سطوح استفاده می شوند که معمولاً استفاده بیشتری نسبت به ساب زبر دارند و ۹۰٪ از کارهای ما با ابزار های نرم است .
شماره های بین ابزار نرم و ابزار زبر که خیلی زیاد هستند را بین ساب های زبر و نرم استفاده می شود مثلا ما نمی توانیم بعد از ساب زبر مستقیماً بریم سراغ ساب نرم و نیاز است که به ترتیب از شماره ها و ابزار میانی هم استفاده کنیم.
کارشناسان ما کفسابی در تهران را به شما ارائه می دهند.