کفسابی چه از نظر اقتصادی و چه از نظر زیبایی و سلیقه مزایا زیادی دارد. از نظر اقتصادی اگر حساب کنیم به عنوان مثال سنگ های شما کهنه و کدر و غیر قابل استفاده شده است. حالا شما برای حل مشکل دو تا راه حل دارید:
1. شما سنگ ها را بکنید و دوباره سنگ کنید.
۲ . شما سنگ ها را کفسابی کنید.
حالا بیایید با هم دیگه بررسی کنیم که کدام راه حل بهتر است و چه مزایا و معایبی نسبت به یکدیگر دارند. جدا از این ها در بنایی چون با گونی و دستمال و اینگونه وسایل، اضافه بتونه کاری و دوغاب را تمیز می کنند باز هم مقداری از روی سنگ ها باقی می ماند و کاملا روی سنگ ها پاک نمی شود. مثل این می ماند که روی سنگ گرد و خاک نشسته باشد و با وجود اینکه به زحمت آن را تمیز کرده اند امکان دارد مقداری از سیمان و انواع مصالح ساختمانی روی سنگ باقی مانده باشد و سفت شده باشد . در این موقعیت نمی توان آن را با هرگونه دستمال یا طی تمیز کرد.
در کفسابی ما اینگونه مشکلات را نداریم. اولین که کفسابی در آخر تمام کارها انجام می گیرد، دوم اینکه تمیز کردن سنگ با دستگاه انجام می شود. علاوه بر آن کف به راحتی و سرعت بسیار بیشتری تمیز می شود و سیمان و دوغاب سفت شده هم با دستگاه کفسابی از بین میرود.
در روش اول یکی از معایب بزرگ آن هزینه مالی آن است آن هم در این شرایط سخت اقتصادی ( به عنوان مثال خرید سنگ ، کندن سنگ های قدیمی و حمل آن به بیرون شهر، خرید سیمان ، پودر سنگ ، ماسه و و انواع مصالح ساختمانی و همچنین باید به این ها هزینه بنا و کارگر و غیره را نیز باید اضافه کنیم ).
همچنین مزاحمت های برای همسایگان نیز خیلی مهم و قابل ملاحظه است مثلا موقع کندن سنگ های قدیمی صدای کلنگ یا هیتر و همچنین لرزش و تکانه ای ساختمان هنگام استفاده از هیتر برقی ( که واقعا صدای بلند و مهیبی دارد و حتی تا چند خیابان آنطرف تر هم می رود ).
علاوه بر صدا گرد و خاک و کثیفی پله ها و پاگرد و پارکینگ و خیابان و کوچه و پیاده رو که ناشی از کندن و تخلیه سنگ هاست هم موجب نارضایتی و اعتراض همسایه ها می شود.
یکی دیگر مزایا سنگسابی به بنایی صرفه جویی در وقت و زمان است در کفسابی نیازی به گرفتن مجوز از شهرداری نیست. (گرفتن مجوز برای بازسازی و کندن سنگ ها دردسر بیشتری دارد).
اجرای کفسابی و بنایی هر دو بستگی به متراژ کف دارد. مثلا اگر سنگسابی محیطی دو روز طول بکشد حتما برای بنایی و تعویض سنگ های ان حداقل از 2 هفته تا یک ماه به زمان نیاز دارید.
یکی دیگر از مسائل جالب این است که بعد از نصب سنگ ها ی جدید باز هم شما نیاز به کفسابی یا همان سنگسابی دارید چون هر چقدر هم که بنا در کارش وارد و استاد باشد باز هم نمیتواند سنگ ها را بدون لب و ناخن روی زمین فرش کند چون در ایران سنگ ها را بدون ابزار وسایل مربوطه و با دست تراز و صاف می کنند. زیر سازی آنها به روش سنتی و قدیمی انجام می گیرد. یعنی ملات و سیمان را با ماله و تراز و شمشه صاف میکند و این در حالی است که در کشورهای خارج ابزار پلاستیکی ریزی برای صاف کردن سنگ موقع سنگ کاری و فرش کردن استفاده میشود .
پس همانطور که خودتان می دانید بدون ابزار نمی توانید سنگ ها را صاف و بدون ناخن بر زمین فرش کرد و برای صاف کردن آنها باز نیاز به کفسابی یا سنگسابی داریم.
یکی دیگر از مشکلات در سنگ کاری مشکل پر کردن درز های بین دوتا سنگ می باشد چون در بنایی از سیمان و پودر سنگ برای پر کردن درز ها استفاده می شود آن استقامت محکمی را ندارد و بعد از مدتی دوباره باز شده و شکل و ظاهر بدی در کف ساختمان به نظر می آید اما ما در سنگسابی به جای پودر سنگ از چسب بتن استفاده می کنیم که خیلی بسیار محکم تر از پودر سنگ و سیمان است و به خاطر همین سفتی است که بنا ها ترجیح می دهند پودر سیمان استفاده کنند. چون برداشتن اضافه های سیمان با دستگاه کفسابی انجام میشود و راحت تر برداشته می شود کاری که نمی توان با دست انجام داد در نتیجه یکی دیگر از مزایا کفسابی همین دوغاب و بتونه است که علاوه بر سفتی و محکمی بسیار صاف و زیبا به نظر می آید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شرکت نوین ساب تماس بگیرید.