آیا دستگاه ها و ابزارهای مخصوص کف سابی را می شناسید؟ آیا با این دستگاه ها و عملکرد آن ها آشنایی دارید؟ آیا می دانید چگونه باید و به چه شکلی از آن ها استفاده کرد؟ جهت معرفی ابزار و ماشین های پیشرفته برای کفسابی در این متن نمونه هایی از این دستگاه های مدرن و پیشرفته که جهت کفسابی استفاده می شوند و با یک دیگر متفاوت هستند را برای شما معرفی می کنیم تا بهتر و بیش تر آن ها را بشناسید.
ماشین ها و دستگاه های کفسابی مختلف هستند، چون این دستگاه ها جهت کفسابی و سنگ سابی مکان های مختلف و سازه های متفاوتی استفاده می شوند. به طور معمول این دستگاه ها به سه دسته طبقه بندی می شوند که البته هر کدام ویژگی ها و تفاوت هایی با یک دیگر داشته و هر دسته ممکن است دستگاه ها و ماشین های دیگری را نیز شامل شود. دستگاه های کفسابی متنوع هستند و از آن جمله می توان به دستگاه سنگسابی، فرچه سرامیک، فرچه کاشی، دستگاه های کف شویی، دستگاه های مخصوص آجر شویی و غیره اشاره کرد. سه دسته اصلی عبارتند از:
دستگاه ساب هند یا دستی به صورت دستی استفاده می شود و واضح است که در مقایسه با انواع دیگر دستگاه ها اندازه کوچک تری داشته باشد که برای فضاهای کوچک و کم وسعت استفاده می شود. از این دستگاه ها جهت صاف کردن بسیاری از ناهمواری ها که بر روی سطوح کفپوش ایجاد شده اند استفاده می کنند.
هر چه اندازه دستگاه بیش تر باشد، قدرت مانور آن بیش تر خواهد بود و می تواند برخی از نقاط دورتر را نیز به خوبی کفسابی کند. قطر عملیاتی این مدل از دستگاه ها بین ۱۰ الی ۱۲ سانتی متر و گاهی نیز بین ۱۷ تا ۲۲ سانتی متر می باشد.
دستگاه ساب walk _ behind رایج ترین و متداول ترین دستگاه کفسابی می باشد و در مکان های بزرگ تر استفاده می شود. این دستگاه می تواند چسب، کاشی، انواع رنگ ها، اپوکسی و مواردی از این قبیل را با سرعت قابل قبولی حذف کند و از آن در ساختمان های تجاری، مسکونی، صنعتی و غیره استفاده می شود. برق مورد نیاز این دستگاه ها نیز به صورت سخ فاز و تک فاز خواهد بود.
در این نوع از کف ساب ها کاربر می تواند بر روی دستگاه بنشیند و جهت استفاده کردن از فرمان دستگاه را کنترل کند. از این نوع دستگاه ساب زنی جهت لایه برداری کردن از بسیار سطوح در مراکزی مانند نمایشگاه ها، ساختمان های تجاری، مراکز خرید، انبارها، مراکز صنعتی و غیره استفاده می شود.
این نوع از ماشین های پیشرفته برای کفسابی سطوح را کاملاً صاف و صیقلی کرده و موجب به دست آمدن یک سطح شفاف می شود. قدر عملیات در این دستگاه یک و نیم متر می باشد. چون جهت کفسابی کردن در محیط های گسترده و بزرگ حتماً باید از نوع دستگاه ها و ماشین های کف ساب بزرگ و پر قدرت استفاده شود تا سرعت عملیات بهتر و بیش تری داشته باشد.
از این دستگاه جهت پاک کردن و هم چنین تمیزی بسیاری از لکه های سطحی و در نهایت شستشو دادن آن ها استفاده می شود. چند نکته مهم در خصوص انتخاب دستگاه ساخت این است که در وهله اول باید نوع دستگاه متناسب با محیطی باشد که کفساب در آن جا استفاده می شود، یعنی جهت محیط های کوچک کفساب های دستی برای محیط های بزرگ کفساب های پیشرفته و برقی استفاده شود.
نکته مهم و اساسی دیگر این است که در انتخاب برق به صورت تک فاز و سه فاز نیز توجه داشته باشید، چون بیش تر ماشین های پیشرفته برای کفسابی که بزرگ و پر قدرت هستند نیاز به برق سه فاز دارند.
جمع بندی
در این جا به معرفی ابزار و ماشین های پیشرفته کفسابی پرداختیم و نمونه هایی از ماشین های پیشرفته کفسابی که در مکان های مختلف بزرگ و کوچک استفاده می شوند را معرفی کردیم. گفتیم چگونه می توان از این دستگاه ها هم به نحو احسن و در محیط های مناسب استفاده کرد برای آشنایی انواع ماشین های پیشرفته کفسابی، نحوه عملکرد آن ها، مزایا و معایب استفاده از آن ها و… به سایت بهترین کفسابی تهران مراجعه کنید.