موزاییک سابی چیست؟ آیا شما با مراحل آن آشنا هستید؟ آیا می دانید چه فواید و ویژگی هایی دارد؟ موزاییک سابی یکی از انواع کفسابی ها است که جهت صاف و هموار نمودن موزاییک و یا از بین بردن تیرگی ها، چربی ها و دیگر الودگی های بر روی آن انجام شده و پس از آن ما سطحی خواهیم داشت که کاملاً صاف و یکدست و مانند روز اول شفاف و براق است. در این قسمت به موزاییک سابی و مراحل انجام آن می پردازیم.
گفتیم که موزاییک سابی یکی از انواع کفسابی ها محسوب می شود که از آن جهت از بین بردن چربی ها و آلودگی ها، تیرگی ها، خط و خش ها و شکستگی موزاییک ها استفاده می شود، چون موزاییک نیز مانند هر نوع سازه دیگری مدتی پس از استفاده ممکن است دچار این مشکلات شود و نیاز به نظافت و تمیز کاری داشته باشد. پس با استفاده کردن از انواع دستگاه های کف سابی و پرسنل کار کف سابی موزاییک را شروع می کنیم.
البته این کار مراحلی دارد که باید به ترتیب آن ها را انجام دهیم و نکاتی نیز وجود دارد که آن ها را نیز باید در هنگام کف سابی رعایت کنیم مثلا وقتی که از شیوه خاصی مانند کف سابی ایتالیایی جهت موزاییک سابی استفاده می کنیم حتما باید همان تجهیزات و ابزارهایی را به کار بگیریم که متناسب با این شیوه هستند.
پیش از آن که کف سابی موراییک را شروع کنید، باید کلیه وسایل و اشیایی که بر روی سطح مورد نظرمان قرار دارند را از محل دور کنیم. تا مانع از انجام عملیات کف سابی موزاییک شما نشود. سپس اگر تکه های موزاییک، سیمان یا مواردی از این قبیل بر روی سطح وجود دارد، آن ها را نیز با دقت پاک می کنیم. یعنی ما سطحی به دست می آوریم که هیچ موادی یا وسیله ای بر روی آن وجود ندارد.
پس از مرحله اول باید نوع دستگاه و نوع کف سابی را مشخص کنید، چون دستگاه های کف ساب مختلف هستند و از آن ها جهت کف سابی های مختلف استفاده می شود. پس از مرحله دوم، باید نوع دستگاه را مشخص کنید. این دستگاه ها کاربردهای متفاوت در برخورد با سطوح نرم و زبر دارند و در صورت انتخاب درست آن ها است که می توان نتیجه مطلوب و درستی به دست آورد و با یک سطح صاف، صیقلی با درخشندگی خوب مواجه شد که مشابه با موزاییک های نو و تازه نصب شده می باشند.
پس از انجام ساب زنی یک بار دیگر باید سطح کارمان را از براده ها و یا خاک و تکه های موزاییکی که به وجود آمده است، پاک کنیم تا سطح کاملا صاف و صیقلی نمایان شود.
مرحله آخر بتونه کشی است، چون موزاییک ها هم پس از مدتی استفاده ممکن است دچار فرورفتگی، شکستگی و یا لب پریدگی شوند. پس با استفاده از آن می توانیم فرورفتگی ها و شکستگی ها را پر کنیم که نمای زیباتری به سطح موزاییکی ما می بخشد. جهت پر کردن این فرورفتگی ها و شکستگی ها از رزیم نیز استفاده می شود که متناسب با سطح مورد نظر هر کدام از دو ماده رزین و بتونه مفید هستند.
نتیجه گیری
موزاییک سابی در واقع یکی از انواع کف سابی ها و سنگسابی ها محسوب می شود، یعنی وقتی صحبت از کف سابی می شود منظور صاف و صیقلی کردن کف های مختلفی که از سنگ، موزاییک، گرانیتی، پارکت و غیره تشکیل شده اند، می باشد که طی این عملیات کلیه آلودگی ها، گرد و غبار، گل و لای، چربی ها و غیره از روی سطوح پاک شده و پس از آن نیز با استفاده از بتونه و سنباده فرورفتگی ها و شکستگی های آن برطرف می شود. امید داریم که بررسی موزاییک سابی در این جا برای کاربران مفید باشد و بتوانند بیش تر با نحوه انجام آن آشنایی پیدا کنند. سایت kafsabi_1.com خدمات موزاییک سابی را نیز ارائه می دهد.